Sandor Ellix Katz - Umění fermentace II.
Skladem

Umění fermentace II.: Pivo a další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu a tempeh, maso, ryby a vejce, proměna společnosti

Nakladatel: Alferia 2021
Skladem
449 Kč

Anotace

Knihu doporučujeme všem kuchařům a kuchařkám, farmářům a farmářkám, pěstitelům a pěstitelkám, experimentátorům a experimentátorkám, gurmánům a gurmánkám i zájemcům a zájemkyním o slow food. I těm, kdo se prostě chtějí dozvědět o fermentaci víc a opravdu dobře si počíst.

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Umění fermentace II.
Autor:
Katz, Sandor Ellix
Nakladatel:
Alferia
EAN:
9788027103157
ISBN:
978-80-271-0315-7
Doporučená prodejní cena:
499 Kč
Originál:
Art of Fermentation
Překlad:
Roztočil, Tomáš
Popis:
1× kniha, vázaná, 342 stran, česky
Rozměry:
16,82 × 24 cm
Rok vydání:
2021 (1. vydání)