Jana Dostálová - Co se děje s ...
Skladem

Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů: Svazek II.

Nakladatel: Forsapi 2008
Skladem
129 Kč

Anotace

Publikace vás naučí jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelnost a využitelnost živin (bílkovin, tuků, sacharidů, minerálních látek) i látek ochranných (zejména vitaminů). Dozvíte se, jak žádoucím způsobem ovlivnit senzorické vlastnosti jídla. V knížce je popsána předběžná...

Zobrazit celý text

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů
Autor:
Dostálová, Jana
Nakladatel:
Forsapi
Edice:
Stručné informace pro pacienty
EAN:
9788090382084
ISBN:
978-80-903820-8-4
Doporučená prodejní cena:
143 Kč
Popis:
1× kniha, brožovaná, 54 stran, česky
Rozměry:
13,5 × 20,5 cm
Rok vydání:
2008 (1. vydání)