Ke stažení

Umění fermentace II.: Pivo a další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu a tempeh, maso, ryby a vejce, proměna společnosti

Nakladatel: Alferia 2022
Ihned
424 Kč

Anotace

Knihu doporučujeme všem kuchařům a kuchařkám, farmářům a farmářkám, pěstitelům a pěstitelkám, experimentátorům a experimentátorkám, gurmánům a gurmánkám i zájemcům a zájemkyním o slow food. I těm, kdo se prostě chtějí dozvědět o fermentaci víc a opravdu dobře si počíst.

Čtenářské recenze

Zatím nehodnoceno :-(

Vaše hodnocení

Funkce je dostupná pouze pro přihlášené

Omlouváme se, ale hodnotit a komentovat knihy můžete pouze jako registrovaný uživatel po přihlášení.
Přihlašte se, nebo se zaregistrujte, pokud nemáte účet.

Buďte první a podělte se o vlastní zkušenost s knihou. Pomůžete tisícům nerozhodných čtenářů.

Autor/Autorka

Kategorie

Bibliografické údaje

Název:
Umění fermentace II.
Autor:
Katz, Sandor Ellix
Nakladatel:
Alferia
EAN:
Doporučená prodejní cena:
424 Kč
Originál:
Art of Fermentation
Překlad:
Roztočil, Tomáš
Popis:
Elektronická kniha, 342 stran, bez zabezpečení DRM, 7,3 MB ePUB ePUB, 13,9 MB Mobi Mobi, 8,9 MB PDF PDF, česky
Rok vydání:
2022